Ostin kaveriltani päivän Nutrilet VLCD Shake Suklaa- pusseja 5kpl ja päätin kokeilla niitä tänään. Pussin sisältö sekoitetaan 2dl kylmää vettä. Lisäksi juodaan kalorittomia juomia ja jos on pakko nakertaa jotain, voi nakertaa kasviksia.

Ote: "Erittäin niukkaenerginen dieettivalmiste laihduttajille. Suklaanmakuinen.

Nutrilett VLCD Shake on jauhemainen ravintovalmiste, joka auttaa tehokkaasti laihtumisen alkuun. Saat tarvittavat kuidut ja tärkeät ravintoaineet samalla, kun painosi putoaa.

Voit pudottaa painoasi nopeasti ja tehokkaasti korvaamalla kaikki ateriat 1-2 viikon ajan viidellä (naiset) tai kuudella (miehet) Nutrilett Shake-annoksella päivässä. Viidestä (kuudesta) annospussista saat tarvittavan päivittäisen ravintoaineiden määrän, mutta vain 555 (666) kilokaloria. Normaalisti päivän aterioiden kalorimäärä on 2000-3000 kilokaloria.

Jos käytät ravintonasi vain Nutrilett Shake-tuotteita, päivittäisen ravintomäärän saamiseksi on tärkeää, että nautit joka päivä viisi (kuusi) Nutrilett Shake-annosta. Jos haluat jotakin pureskeltavaa, suosittelemme vihanneksia.

Muista juoda päivittäin vähintään 1,5 litraa kalorittomia nesteitä (mieluiten vettä) Nutrilett Shake-annosten lisäksi.

Pysyvän painonpudotuksen kannalta on tärkeää, että noudatat terveellisiä ruokailutottumuksia ja harrastat liikuntaa. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että Nutrilett on sekä turvallinen että tehokas laihdutusvalmiste."


Elikäs. Olen nyt käyttänyt kaksi pussia viidestä. Oireina on ilmennyt päänsärkyä, jumitustilaa ja hillitöntä nälkää. Miten jotkut voivat nauttia - anteeksi vittuuntuneena joutua syömään - näitä jopa viikon tai kahden ajan?

Ensimmäiset kaksi kulausta olivat ihan hyvänmakuisia. Mutta sitten maku alkaa pahentua. Tottuuhan siihen vähän, mutta aika paskaa on. Vaikka makuna on suklaa, taustamaku on kuin banaania, johtuu kaiketi proteiineista ja kuiduista.

Ihanan vittuuntunut olo. Noh, tuleepahan kokeiltua. En voi sietää laihdutusryhmiä, kun niissä on aina vetäjinä sellaisia ylipirteitä ja pirtsakoita laihoja tätejä, jotka alistuvasti paimentavat kasvispolulta eksyneitä läskilampaita. "No niin, nyt ollaan kaikki yhdessä täällä, mennään rinkiin istumaan kuten AA-kerhossa, lauletaan vaikka alkuun SInkki Raudan iloinen laulu "On mukavaa olla laiha", sitten jokainen saa kertoa miksi on päästänyt itsensä tämmöiseen kuntoon." Ja Pikku-Britannian laihisryhmän sketsit ovat loistavia, btw.