Näin aamulla ei tekisi yhtään mieli syödä, join vähän laimennettua appelsiinimehua. Pitäisi syödä niitä ärsyttäviä proteiineja, mutta ajatus kidneypavuista aamupalaksi ei houkuttele yhtään.

Tänään on sitten punnituspäivä ja luento proteiineista. Olin eilen kuntosalilla ja ihan hitusen on jäykkyyttä raajoissa, mutta ei tarpeeksi. On ihanaa, kun talonyhtiöllä on oma, ilmainen kuntosalinsa. Löytyy pientä trampoliinia, monitoimilaitetta, kuntopyörää, askelmalaitetta, vatsapenkkiä, soutulaitetta... Kaikkein paras on kyllä säkki, jota on mukava hakata. Voi purkaa aggressioitaan tai stressiä. Joskus vuosi sitten kun harrastin vielä karatea, ostin Ruotsista karatehanskat ja niitä olen sitten tuolla käyttänyt.

Mietin, että tänään koulusta tullessani voisin jäädä muutamia pysäkkejä aikaisemmin ja kävellä sinne ryhmätapaamiseen. Saisi liikuntaa ja aikaakin kuluisi. On muuten välillä niin ärsyttävä maleksia jossain, jotta aika kuluisi. Kun en siinä välissä ehdi mennä kotiinkaan.

Herbalifella, joka kuuluu olennaisesti kurssiin, onhan sen perustaja Herban myyjä, on tosi hyvää sitruunan makuista proteiinipatukkaa. Semmoinen pieni patukka on tosi maukas ja siinä on kymmenisen grammaa proteiinia. En ole nähnyt niitä missään, pitää kysyäkin mistä niitä voi ostaa. Olen ostanut S-marketista löytyviä Pro-jotain- patukoita, niissä on yhdessä joku 24g proteiinia.

Proteiinipatukka on kätevä tapa hankkia proteiinia, jos ei halua/ehdi nakertaa lihaa tai soijaa suuria kasoja.

Nyt täytyy lähteä, bussi menee kohta. :)